Сватба няма да има! Синът на футболиста Валери Божинов и фолк певицата

...
Сватба няма да има! Синът на футболиста Валери Божинов и фолк певицата
Коментари Харесай

Сватбата пропадна: Валери на Алисия се раздели с гаджето

Сватба няма да има! Синът на футболиста Валери Божинов и фолк певицата Алисия е бил изоставен от годеницата си Ивет Кочова. Красивата моделка е върнала годежния пръстен на звездния правоприемник и към този момент си има нов другар.

Малкият Валерко бил унищожен от раздялата, разкриват негови приятели. За да отмъсти на " снахата “, Алисия моментално я уволнила като модел и рекламно лице на марката й " Alice Evis “.

Ивет дълго време работеше за фолк певицата, като позираше с облеклата на стилната марка. След като с Валерко се разделили, Алисия й посочила вратата и изтрила всичките й фотоси от формалния уебсайт. Певицата незабавно наела друго момиче на нейно място, която да снима нови фрагменти с моделите.

Валерко и Ивет бяха дружно в продължение на няколко години. В края на предходната година синът на Божинката предложи брак на Кочова и двамата дружно с Алисия и гаджето й отпразнуваха годежа на Малдивите.

Изпълнителката поемала всички масрафи на сина си по Ивет, постоянно ги водела по екзотични дестинации и даже я назначила на твърда заплата в " Alice Evis “.

Младата хубавица обаче решила, че е прекомерно рано да се заробва с венчило и избягала с различен богаташки наследник, оставяйки Валери Божинов-младши да ближе рани, написа Intrigi.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР